Vuokko apteekki kuuluu Avainapteekkeihin

Avainapteekit on suomalainen apteekkiketju, johon nyt myös Vuokko apteekki kuuluu. Liittymällä apteekissamme Avainasiakkaaksi voit hyödyntää seuraavat edut:

 1. Ostohyvitystä kassalla

  Kaikki reseptivapaat ostokset kerryttävät ostohyvitysalennusta. Saat senhetkisen alennukset suoraan kassalla Avainasiakaskortillasi kaikista normaalihintaisista itsehoitotuotteista, jotka eivät ole lääkkeitä.

 2. Avainasiakaslehti

  Apoteekki-lehdessä on terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä artikkeleita. Lehti jaetaan kahden kuukauden välein kaikkiin Kankaanpään ja Siikaisten alueiden kotitalouksiin, joissa ei ole ilmaisjakelukieltoa. Apoteekki-lehteä saa myös Vuokko apteekista. Lisäksi lehdessä on esitelty kuukausittain vaihtuvat Avainasiakastarjoukset.

 3. Lisäpalvelut

  Avainasiakkaana Sinun on mahdollista seurata reseptilääkkeidesi omavastuuosuuden vuosikertymään. Lisäksi Vuokko-apteekki tarjoaa terveydenhoitopalveluita edullisesti Avainasiakkaille.

 4. Lääketurvallisuuden paraneminen

  Avainasiakkaan kaikki ostotiedot tallentuvat oman Avainapteekin asiakasrekisteriin, mikä parantaa huomattavasti lääkehoidon turvallisuutta. Vuokko apteekin asiantunteva henkilökunta pyrkii aina varmistamaan Sinulle määrättyjen lääkkeiden yhteensopivuuden sekä huomioimaan myös asiakasrekisteriin ilmoittamasi lääkeaineallergiat ja yliherkkyydet.

 

Tietosuojaseloste »

 

    LOGO_Suomalaistapalvelua_Sininen_nettiin[1]